Головна Новини Пара з Тернопільщини відсвяткувала 60-річчя з дня шлюбу

Пара з Тернопільщини відсвяткувала 60-річчя з дня шлюбу

В наш час різко збільшилася кількість розлучень, адже молоді люди не бажають разом досягати компромісу та робити усе можливе, щоб зберегти своє родинне гніздо. Чого не скажеш про подружжя Білоусових, які попри все зуміли зберегти та пронести через усе життя свою любов, повідомляє «Iternopolyanyn».

1 лютого Тамара та Юрій Білоусови відсвяткували 60 років подружнього життя. Привітати пару з поважним ювілеєм прийшли працівники Чортківської міської ради, які запросили на свято музикантів, щоб вони звеселили пару українськими піснями. Працівники міської ради подарували подружжю квіти та мультиварку.

Пані Тамара розповіла як розпочалася їхня історія кохання. На час знайомства Юрію було лише 23 роки, а його супутниці – 20. Дівчина винаймала квартиру, до власників якої часто навідувався в гості парубок.

Одного дня хлопець пішов мити руки та попросив Тамару зняти з його руки годинник. Молоді люди в цю мить зупинилися, декілька хвилин мовчки дивилися один одному у вічі, і саме тоді між ними спалахнула перша іскорка кохання. Після цього Юрій запросив симпатичну дівчину на танці, а через пів року прийшов просити її руки.

За словами Юрія Васильовича, не існує жодних секретів щасливого подружнього життя. Для того, щоб йти рука об руку все життя, потрібно берегти любов, навчитися терпіти та прощати.

Нещодавно діамантове весілля відсвяткувало подружжя Турчинів з Плотичі Тернопільського району. Петро Турчин – найстаріший житель села. 92-річний чоловік прожив зі своєю дружиною 60 років в щасливому шлюбі, оминаючи усі негаразди та печалі.

Пані Стефанія з віком погано чує і бачить, однак їй у всьому допомагає чоловік, який ще в 92 роки водить автомобіль та порається по господарству. За словами подружжя Турчинів, найбільшим скарбом у житті є їхні діти та внуки, які всіляко допомагають своїм стареньким батькам.