Головна Новини “Пані торгує пельменями і чебуреками”: тернопільські зооволонтери забили на сполох через пропажу...

“Пані торгує пельменями і чебуреками”: тернопільські зооволонтери забили на сполох через пропажу котика

Знана у Тернополі ззоволонтерка Алла Ляпандра поділилася сумною історією про невдале прилаштування малого чотирилапого;

“Прилаштований не означає врятований !!! Цим дописом хочу привернути особливу увагу усіх, хто віддає тваринок в добрі руки. Не варто радіти з того, що хтось сказав «беру». Не соромтесь задавати багато питань, шукайте спільних друзів і знайомих, щоб дізнатись про людину більше, привозьте тваринку додому особисто, щоб не віддати тварину у руки почварам. Ця жінка взяла врятоване з вулиці кошеня і воно безслідно зникло. Насторожує, що пані торгує на своїй сторінці чебуреками і пельменями … спершу казала, що з кошеням все добре, але фото кинути не хотіла, потім сказала, що віддала родичам, а потім, що воно втекло. Тому хочу застерегти усіх, хто має на прилаштування тварин, запам’ятайте це ім»я та обличчя і поширте пост, щоб уникнути подібного. P.S. Увага, хто живе біля 11 школи, можливо помітите десь схоже кошеня, бо дуже хочемо вірити, що воно ще живе і десь там блукає”

До допису жінка долучила фото безвідповідальної “господині” кота. В коментарях дописувачі висловлюють підозри щодо звязку захоплення тернополянки бездомними тваринами та бізнесом із продажу чебуреків та пельменів.

Nata BondНа всякий випадок зверніться в поліцію. Хто знає що вона з ними робить, а так, буде вже на контролі”

На щастя, історія має майже хеппі-енд:

Zoriana ErikaКошеня знайшлось, голодне, рвало, поносило, дівчатка знайшли ще 5 днів назад!!! А ця жінка брехала, що воно в родички і йому там добре, а потім заблокувала телефон, а потім ще купа всього… одним словом не віддавайте ніхто і ніколи ій тварин”

Наразі для котика шукають господаря.