Головна Новини Отримують кошти на дітей, а тратять на випивку: у Бережанах перевіряли сім’ї...

Отримують кошти на дітей, а тратять на випивку: у Бережанах перевіряли сім’ї у групі ризику

Отримуючи від держави соціальні виплати на дітей, деякі сім’ї, мабуть, забувають про цільове призначення даних допомог та неналежним чином забезпечують утримання своїх дітей.

Тому з метою перевірки умов проживання сімей з дітьми, які перебувають у групі ризику, представниками Бережанської міської ради та відділу поліції, а саме: заступник міського голови Степан КУХАРУК, працівники служби у справах дітей Оксана МАКСИМЧАК, Тетяна БЕЗУСОВА та дільничний офіцер поліції Віктор КОВАЛЬСЬКИЙ здійснюються профілактичні виїзди.

В ході здійснення профілактичних заходів відвідано 3 сім’ї, в двох з яких виявлено несприятливі умови для проживання дітей, недостатня кількість продуктів харчування та неналежне виконання батьківських обов’язків.

На одну сім’ю складено протокол за статею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Головною причиною бездоглядності дітей та поганих умов залишається вживання батьками алкогольних напоїв, безробіття та небажання піклуватися за своїх дітей.Дорослі, будьте відповідальними!Пам’ятайте, що виховання дітей – ваш обов’язок!