Головна Новини Олександр Починок, який зараз на війні, отримав нагороду від Федерації біатлону України

Олександр Починок, який зараз на війні, отримав нагороду від Федерації біатлону України

Тернопільський біатлоніст Олександр Починок, який зараз захищає Україну від російських окупантів, отримав нагороду за сприяння, підтримку та розвиток біатлону.

Медаль спортсмену та добровольцю вручили 14 листопада під час конференції Федерації біатлону України, на якій обрали керівні органи. Також у цей день Олександра Починка призначили членом президії ФБУ.

Біатлоніст каже, після перемоги зробить все можливе для відродження тернопільського біатлону.

– Понад тридцять років я у біатлоні, тому цей вид спорту для мене особливо важливий. Після перемоги буду вимагати навести лад у біатлоні Тернопільщини, адже окремі особи роблять багато, щоб знищити його, – зазначив Олександр Починок. – У планах – залучити до біатлону все більше дітей. Цей вид спорту зараз, у часи повномасштабної війни з окупантом, є дуже помічним. Він готує дисципліновану та свідому молодь, яка має навики стрільби та готова захищати свою Батьківщину.

Нагадаємо, також спортсмен та доброволець Олександр Починок заявив, що після перемоги зупинить деградацію тернопільського біатлону. Першочергово він налаштований вирішити питання  щодо стрільбища та лижоролерної траси, за яку довго боровся.

Джерело