Головна Новини Озвучили вартість катання на атракціонах в Тернополі

Озвучили вартість катання на атракціонах в Тернополі

Карантинні обмеження послабили – на дитячих майданчиках та атракціонах загомоніли діти. У парку Національного відродження встановили сучасний інклюзивний майданчик. Нове місце відпочинку одразу припало до душі маленьким тернополянам. А ще, свою роботу вже розпочали атракціони. Їх у парковій зоні – 9, і всі вони пройшли експертне обстеження.

“”Місто мрії” – відносно новий інклюзивний майданчик, який встановили у парку у листопаді минулого року. З того часу це чи не одне із найулюбленіших місць відпочинку дорослих з дітьми. До цього часу тут був інший майданчик, який потребував заміни. Нас було почуто і виділено кошти на облаштування нового. Монтування майданчика проводилося у два етапи. Тут встановлені каруселі та конструкції для діток з особливими потребами – є гамаки, музичні атрибути для розвитку слуху, англійський шрифт та шрифт Брайля, є елементи для розвитку дрібної моторики та рахівниці. Сподіваємося, що майданчик служитиме довго. Поки що жоден з елементів майданчика не потребує ремонту”, – каже завідувачка парку Національного відродження Галина Гладенюк.

“Відпочиваємо тут часто. Нам дуже подобається, дуже зручно і цікаво. Багато різних цікавих конструкцій для дітей”, – каже тернополянка Зоряна.

Не менш облюбованим місцем відпочинку у парковій зоні є атракціони. Вони вже доступні для відвідувачів. Вартість квитків – різна. В середьому ціни коливаються у межах від 15 до 30 гривень за 3-5 хвилин розваг на каруселі, пише  Файне місто.

“Атракціони працюють у будні дні з 12:00 до 20:00 години, у святкові – з 11:00 до 21:00 години. Ціни на атракціони залишилися на рівні минулорічних. Для маленьких діток квиток вартує 15 гривень і для старшої вікової групи, на більш екстремальніші види карусель – 25-30 гривень. Враховуючи нинішню ситуацію, вартість квитків вважаємо досить прийнятною. Всі конструкції пройшли технічний огляд і допущені до роботи”, – зазначає Галина Гладенюк.

Як повідомила касир, відвідувачів поки що небагато. Найбільш популярними є “Колесо огляду” та “Веселі гірки”. Проте інші атракціони також у попиті.

Загалом у паркових зонах Тернополя налічується 17 атракціонів, дев’ять з яких знаходяться в парку Національного відродження, сім – у гідропарку «Топільче» та водні велосипеди – на водоймах у парку ім. Тараса Шевченка.