Головна Новини Одні підтримують жертву, інші ґвалтівника – село на Тернопільщині розділилось на два...

Одні підтримують жертву, інші ґвалтівника – село на Тернопільщині розділилось на два табори (Відео)

Страшна новина про те, що у селі Сеньків Монастириського району мало не трапилось згвалтування сколихнула всю область. Як повідомляв Реально, 70-річний пенсіонер спершу напоїв 10-річну дівчинку алкоголем, а тоді зняв з неї одяг і намагався згвалтувати. У той момент під вікнами  чоловіка проходили двоє сільських жительок. Побачивши голу дитину, наробили лементу та побігли за мамою дівчинки. Та вибила вікно залізла в хату та в пориві емоцій завдала пенсіонеру кілька ножових поранень.

Забрала дівчинку з хати гвалтівника. Сусідки кажуть, що дитина йшла повністю гола ще й похитувалась по дорозі, падала, мати насилу могла її втримати.

Тим часом пенсіонер, будучи важко пораненим, дійшов до дому своєї колишньої дружини. Звідти вже й викликали швидку. Сьогодні чоловік перебуває у важкому стані. Переніс складну операцію. Через поранення, довелось вирізати добрий шмат кишківника. Чоловік заперечує свою причетність. Його підтримує і колишня дружина, яка не відходить від постелі хворого. Також на захист пенсіонера стали і деякі жителі села.

Тож що достеменно сталося того дня невідомо. Деталі дивіться у сюжеті ТСН
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aaUBmD1PMS4&w=560&h=315]