Головна Новини Об справу тернопільських прокурорів ламає зуби НАБУ і антикорупційна прокуратура

Об справу тернопільських прокурорів ламає зуби НАБУ і антикорупційна прокуратура

Справу тернопільських прокурорів повернули в суд першої інстанції. Про цей йдеться в Ухвалі від 14.07.2017.

Справу Івана Антюка, Віталія Сідорова та Володимира Соколишина Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Хмельницької області  повернула прокурору Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, – скасувала та призначила новий розгляд у суді першої інстанції.

«Установивши істотні порушення вимог кримінального процесуального закону при постановленні ухвали про повернення обвинувального акту прокурору у кримінальному провадженні №52016ххххххх3 за обвинуваченням ОСОБА_3 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27 ч.3 ст.368 КК України, приходить до висновку про необхідність скасування ухвали суду першої інстанції» – йдеться в ухвалі.

Нагадаємо, що мова йде про фабрикування справи проти медсестри одного з лікувальних закладів Тернополя, для того щоб отримати матеріальну вигоду. НАБУ ніби то розкрило злочинне угруповання в яке входили і поліцейські та адвокат, однак їхня участь не доведена ще на стадії досудового слідства.