Головна Новини Новітні технології, підземний паркінг та лоббі-рум: у Тернополі будують житло нового класу

Новітні технології, підземний паркінг та лоббі-рум: у Тернополі будують житло нового класу

Оновлений центр продажу житлового комплексу “ЩАСТЯ” відкрили 1 березня у Тернополі. Розташований він на вулиці Князя Острозького, 47А. Тернополяни і жителі області можуть звертатися у центр, щоб придбати сучасне, комфортабельне житло. Будують його в обласному центрі на вулиці Тарнавського, 7.

Новий житловий комплекс називається «Щастя». У ньому вже завершують першу чергу будівництва і заклали фундамент під другу. Квартири першої черги вже розкупили. Ті, хто хоче придбати сучасне житло, можуть замовити помешкання у другій та наступних чергах будівництва.

При зведенні будинків житлового комплексу “ЩАСТЯ” застосовують новітні технології. Зокрема, забудовник ефективно поєднує властивості каменю, дерева та якісних будівельних матеріалів. Тому взимку у помешканнях буде тепло, а влітку прохолодно. Покупцям пропонують широкий вибір квартир і можна обрати те, що найбільше сподобається. Увесь комплекс складатиметься із десяти секцій. Загалом, це буде майже тисяча квартир. Будинки матимуть по 12 житлових поверхів та перший поверх з комерційними приміщеннями: магазинами, аптеками, салонами краси тощо. Будуть квартири площею від 41 до 127 квадратних метрів. На останніх поверхах розміщуватимуть дворівневі квартири. На вибір майбутнім мешканцям пропонують 15 типів квартир: кімнати-студії або кімнати з плануванням.

У житловому комплексі планують облаштувати підземний паркінг із системами пожежогасіння та відео-спостереження. Стоянка вміщуватиме 640 автомобілів, причому 100 місць виділять для електрокарів. Ліфт у будинках спускатиметься і на рівень підземної автостоянки. Відтак, у людей буде можливість, наприклад взимку, комфортно дістатися до квартири, не виходячи на мороз і холод: заїхав у паркінг, потім зайшов у ліфт – і за кілька хвилин на потрібному поверсі.

Ще одна одна особливість нових будинків – лоббі-рум. Доступ до нього матимуть усі власники помешкань. Там можна буде відсвяткувати сімейне свято, не винаймаючи спеціально для цього приміщення у кафе чи ресторані. Або ж подивитися футбол з друзями, щоб не створювати зайвого шуму у квартирі чи влаштувати тематичну вечірку. Крім цього, для мешканців також будуть доступні відкриті тераси, які облаштують на даху будинку. А встановлені сонячні колектори дозволять суттєво економити електроенергію. Втім, це далеко не всі родзинки. Детальніше про особливості житлового комплексу “ЩАСТЯ” можна дізнатися у консультантів центру продажу.

Такі інновації у зведенні житла стануть доступними тернополянам завдяки товариству “Макбуд” та його партнеру – львівській компанії «Львівбуд», які спільно взялися за реалізацію цього проекту. У Тернополі такий житловий комплекс – перший. Втім, подібні проекти партнери “Макбуду” уже реалізували у Львові та Києві.

Є ще один важливий момент – ціна. Вартість помешкань у житловому комплексі “ЩАСТЯ” – 14 000 гривень за метр квадратний. Але, на період з 1 до 3 березня включно діє акційна ціна — 11 000 гривень за метр квадратний. Ще можна встигнути скористатися знижкою, хоча навіть повна ціна – це дуже вигідний варіант для житла такого рівня.

Для отримання детальнішої інформації з приводу купівлі квартир у ЖК “ЩАСТЯ” слід звертатися у відділ продажу за номером телефону 098 295 05 64, або завітати у центр продажу, який розташований за адресою: вулиця Князя Острозького, 47А. Подивитися, як буде виглядати житловий комплекс та квартири в ньому можна, здійснивши 3D подорож, на сайті: https://happy.te.ua