Головна Новини Новий комунальний туалет вже наповнив бюджет більш ніж на півтори тисячі гривень

Новий комунальний туалет вже наповнив бюджет більш ніж на півтори тисячі гривень

Віднедавна в Чорткові запрацювала громадська модульна вбиральня. – інформує сайт Чортківської міської ради

Незважаючи на скептичні коментарі в соцмережах, станом на 15 травня її послугами скористалися 372 людини порахували у міській раді

Дана модульна вбиральня розташована на вул. Шевченка, поблизу військкомату. Вона складається з двох кабін, пристосованих для людей з інвалідністю та батьків з дітьми. А незабаром з’явиться і пеленальний столик для немовлят.

Кожна кабінка містить пісуар, туалет, умивальник, дзеркало та електросушку для рук. На дверях встановлені індикатори зайнятості, які дозволяють бачити, чи хтось перебуває всередині кабінки.

На стіні модульної вбиральні встановлено купюроприймач для плати за послугу. Нагадаймо, що за рішенням виконкому одноразове користування модульною вбиральнею коштує 5 грн.

За два тижні експлуатації жителі та гості міста виявили бережливе ставлення до майна, придбаного за кошти платників податків. В кабінках зберігається чистота та порядок, для відвідувачів є всі необхідні засоби гігієни (салфетки, туалетний папір, мило та одноразові рушники).

Нагадуємо, вбиральню було закупленого ще минулого року, Чортківський комбінат комунальних підприємств заплатив  ТОВ «Проф-Стейт» 649 тисяч гривень. -писав сайт Наші Гроші