Головна Новини “Не псуйте чоловіку нерви” – пасажири заступилися за водія який слухав російську...

“Не псуйте чоловіку нерви” – пасажири заступилися за водія який слухав російську попсу

Уже другий день поспіль інтернет-спільнота обговорює інцидент, що трапився у  міжміській маршрутці, яка їздить по маршруту “Кременець-Чернівці”. Пасажирка Inna San не витримала і зробила зауваження водію, котрий на весь салон “врубав” російську попсу.

Дівчині було не приємно слухати ці примітивні пісеньки. Інна зізнається, що була впевнена, що й іншим пасажирам така музика не до вподоби. Однак несподівано наштовхнулася на скандал, пише Терноград

Спершу нахамив водій, тоді до нього приєдналися і самі пасажири, які наказали дівчині не псувати нерви водію і, якщо не подобається, то одіти навушники.

Користувачів соцмереж обурила поведінка людей, котрі накинулися на бідолашну дівчину.

“На жаль, змушена їздити тільки в навушниках, бо як не шансон руский, то радіо “Пятница”… Не псуй водію настрою, а хто дав йому право за мої ж гроші псувати настрій мені? Цікаво, якщо вимагати повернути гроші за надання неякісних послуг з перевезення, вимкнуть чи ні?” написала дописувачка Ірина.

“Люди наші-вівці. В більшості вони вдячні водію, що він взяв їх без білета(на2-3гривні дешевше),і що сидять, а не стоять на одній нозі, вони готові за це шоферу руки цілувати, а не тільки тупу музику слухати…в вонючому автобусі” – пише Ігор.

“Шановні Москало-Украінці почитайте історію ,як і тепер українці чубляться через москаля , він тим і користується !!!. По перше: міською радою прийнята заборона на прослуховування расєйськоі музики у громадських місцях. А це бари ресторації та транспорт . Хоч по правилам перевезення громадським транспортом водіям заборонено слухати будь яку музику. Це явне порушення правил з безпеки”, – прокоментував Михайло Бай.

Відео можна переглянути тут