Головна Новини “Не кидайтеся мити вікна”: погода не тішитиме теплом

“Не кидайтеся мити вікна”: погода не тішитиме теплом

Понеділок в Україні зустріне нас черговим атмосферним фронтом.

Тому в західних, північних областях, а також на Вінниччині очікуються опади. Це буде переважно дощ, проте через похолодання в західній частині може падати й мокрий сніг. Карта.Решта території України ще перебуватиме під впливом східного антициклону – без істотних опадів.

На Сході та в Приазов’ї завіватиме сильний вітер, обережно.Хто хоче тепліше – тому завтра добре буде у південній частині, у Центрі та на Сході – вдень +7+13 градусів.У північних областях очікується +4+8 градусів.

А ось на Заході похолодає до +2+5 градусів, лише на Закарпатті +6+8 градусів.У Києві атмосферний фронт зробить понеділок хмарним і вологим, з невеликим дощем, вдень 15-го березня передбачається близько +5 градусів.У вівторок у столиці стовпчики термометрів стрибонуть до +9,+10 градусів, а вже в середу похолодає.

Взагалі, середина наступного тижня принесе в більшість областей України похолодання, тому поки що не сильно роздягайтесь, не кидайтеся мити вікна і не виставляйте під джинсами голі ноги, по кісточки, у нових білих кросівках – ще буде час) – повідомила Наталка Діденко