Головна Новини «Нехай завжди у кожного з нас буде почуття гордості за нашу Вітчизну...

«Нехай завжди у кожного з нас буде почуття гордості за нашу Вітчизну і наш стяг», – Віктор Овчарук

Сьогодні, 23 серпня, о 09:00 в усіх містах нашої держави урочисто підняли Державний Прапор України. Голова обласної ради Віктор Овчарук звернувся до тернополян із привітальними словами.

 – Багато століть відбувалося формування нашого синьо-жовтого стягу. Захисники української землі проливали кров та клали на вівтар свободи і незалежності свої голови за цей величний символ.  Під ним і сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із ворогом, який зазіхнув на наші землі, на свободу та цілісність нашої країни. Це – Символ свободи і волі, віри та сили українського народу. Випробування, які випали на долю нашої молодої  держави,  об’єднують український народ та роблять його сильнішим.  Від заходу до сходу, від півдня і до півночі українці єднаються, огорнувшись синьо-жовтим знаменом. Нехай завжди у кожного з нас буде почуття гордості за нашу Вітчизну і наш стяг. Переконаний – ми зможемо зробити нашу країну розвинутою і багатою. І буде гордо майоріти наш прапор, як символ значних здобутків та досягнень нашої держави в усіх галузях. Та, найголовніше, як символ перемоги над агресором. З Днем Державного Прапора! Слава Україні! Героям слава! – звертається до громадян Віктор Овчарук.

До слова, 0 18:00 год. біля пам’ятника Степанові Бандері розпочнеться святковий концерт, організований з нагоди відзначення в області Дня Державного Прапора України. Зокрема, тернополян і гостей міста розважатиме відомий хореографічний колектив «Star Dance», зразковий театр пісні  «МІКСТ» ЦТДЮ. Для участі у концертній програмі також запрошені заслужений артист України, учасник шоу Голос Країни та Х-фактор Володимир Трач й учасниця шоу «Голос Країни» та автор пісень багатьох українських виконавців Нанна, український гурт  NICHLAVA, лідером якого є виходець з Тернополя Андрій Підлужний — заслужений артист України.