Головна Новини Непрацюючих мешканців Тернополя просять без потреби не “кататися” у громадському танспорті

Непрацюючих мешканців Тернополя просять без потреби не “кататися” у громадському танспорті

Відповідно до рішення державної комісії ТЕБ та НС, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Відповідно до цього рішення, Тернопіль опинився у черговій зоні – «помаранчевій».

Наголошуємо, що Тернопільська міська рада не приймала жодних рішень щодо обмеження кількості пасажирів у громадському транспорті.

Проте, згідно із Постановою Кабінету міністрів України, серед заборон у цей час — перевезення пасажирів автомобільним (крім таксі) та міським електричним транспортом у міському, приміському, міжміському, міжрайонному сполученні у кількості більш як 50 відсотків кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу або визначених в реєстраційних документах на цей транспортний засіб, за умови розсадки пасажирів з вільним місцем поруч, спереду, позаду.

З метою забезпечення перевезення пасажирів у Тернополі, на маршрути виїжджає увесь можливий транспорт. Проте, на даний момент, цього недостатньо, тож просимо непрацюючих мешканців міста без нагальної потреби не користуватися громадським транспортом, щоб забезпечити проїзд працівників на роботу і з роботи.