Головна Новини Неподалік Тернополя впіймали неповнолітнього серійного злодія

Неподалік Тернополя впіймали неповнолітнього серійного злодія

16-річного жителя села Біла Тернопільського району поліцейські підозрюють у крадіжках з двох торгових закладів. Щоправда, під час другої вилазки неповнолітнього застали на місці злочину оперативники Тернопільського районного управління поліції.

Під час нічного відпрацювання оперативники почули звуки шумової сигналізації, що доносилися з вулиці Паркової. Поліцейські кинулися туди і побачили як з магазину, вікно якого було розбите, втікає невідомий чоловік. Один з правоохоронців  побіг за зловмисником і зупинив його.

Втікачем виявився 16-річний житель Тернопільського району. Він біг з крамниці, куди проник, аби вчинити крадіжку. Проте спрацювала звукова сигналізація і це налякало зловмисника.

Також під час перевірки з’ясувалося, що  неповнолітній причетний до ще одного злочину. Напередодні шляхом пошкодження вікна він проник до м’ясної лавки, що по вулиці Злуки, та викрав з каси 500 гривень.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.