Головна Новини Неймовірні емоції подарував тернополянам колектив B&B Project

Неймовірні емоції подарував тернополянам колектив B&B Project

Вчора, 23 квітня, Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Т. Г. Шевченка дрижав не лише від драйвової музики гурту B&B Project, але й від бурхливих оплесків та запальних танців. Таких емоцій ця споруда, мабуть, не бачила вже давно. Нереальні, запальні, емоційні Тетяна Мазур, Сергій Шамрай, Костянтин Марко та Денис Стефанко так запалили публіку, що зал ще довго по концерті їх не відпускав. Гурт виконав відомі композиції, які є лідерами переглядів на YouTube, а також нові композиції на підтримку свого нового альбому. На концерті прозвучали зовсім нетипові композиції для народних інструментів: класика в сучасній обробці, саундтреки, кавери, авторська музика, дабстеп, рок, гранж, клубна музика, фанк та багато іншого.
Основною метою гурту є популяризація українських народних інструментів (бандура та баян, англ. Bandura and Button accordion). Відтак завершальною нотою концерту стало проникливе звучання пісні “Черемшина”, яку підспівував весь зал. Емоції тернополян під час концерту переконали, що B&B Project тут бажані гості і що їх із нетерпінням очікують тут надалі.
До слова, сайт “Реально” напередодні провів розіграш, в результаті якого було обрано трьох переможців, які отримали по два квитки на концерт гурту B&B Project.