Головна Новини На “Івана” вода забрала три життя на Тернопільщині

На “Івана” вода забрала три життя на Тернопільщині

potoprlnykТернопільська область: вода продовжує забирати людські життя.

7 липня 10:06 в селі Залізці Зборівського району в річці Серет місцеві жителі врятували чоловіка 1988 року народження, який проживає у селі Загір’я.

Після проведення реанімаційних заходів працівники Залозецької клінічної лікарні  доставили потерпілого до Зборівської центральної районної лікарні. Попередня причина події – необережність під час вилову риби на човні.

Того ж дня о 14:20 в селі Цигани Борщівського району у воді на березі річки Циганка місцевим населенням виявлено тіло місцевого жителя громадянина  1980 року народження. Попередня причина смерті – утоплення. 

 7 липня 14:20 в селі Драганівка Тернопільського району у місцевому ставі виявлено тіло місцевого жителя громадянина 1963 року народження. Причина смерті – необережне поводження на воді під час купання в необладнаному місці. 

Того ж дня о 16:40 в місті Тернопіль на Тернопільському  ставі в районі пляжу «Циганка» працівниками рятувально – водолазної служби міста Тернопіль та  Гусятинського району виявлено тіло жителя села Оліїв Зборівського району, який 5 липня під час купання зник у воді.

Загалом з початку 2015 року на водоймах Тернопільської області загинули 19 людей, з них одна – неповнолітня.