Головна Новини На центральному ринку тернополян грабувала пенсіонерка з молодою спільницею

На центральному ринку тернополян грабувала пенсіонерка з молодою спільницею

Двох злодійок-гастролерок викрили у Тернополі оперативники управління карного розшуку обласної поліції. Старшу із них – 63-річну зловмисницю впіймали після вчинення нею крадіжки на центральному ринку.
Як розповів начальник управління карного розшуку Анатолій Гуска, під час відпрацювання ринку оперативники помітили двох підозрілих жінок і почали спостерігати за ними. Вже невдовзі побачили, як одна із них у натовпі витягує з чужої сумки  гаманець. З краденим лиходійка кинулася тікати та на перешкоді стали працівники поліції.
Причетною до протиправного виявилася 63-річна мешканка Житомирської області. Разом із нею була її 27-річна родичка. Обоє жінок мають чималий кримінальний досвід у вчиненні протиправного – були неодноразові судимі за крадіжки.
Поліцейські вилучили крадений гаманець. В ньому було 2200 гривень та банківська карта, поряд з якою  на листочку зберігався пін-код від неї. На щастя, зловмисниці не встигли скористатися цим та зняти чужі гроші.
Правоохоронці розшукали потерпілу від рук кишенькарок. 42-річна жителька Козівського району навіть не встигла помітити, що стала жертвою крадійок, як поліцейські повернули їй втрачене майно.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею   185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.
Правоохоронці звертаються до краян бути пильними та стежити за своїм майном у громадських місцях. Не варто класти гаманець поверх продуктів та інших особистих речей. Сумку слід тримати якомога ближче до себе, не перекидати її за спину, а особливо, коли в ній знаходяться гроші. Також не варто зберігати банківські картки разом з пін-кодами.