Головна Новини На Тернопільщині пенсіонери так знімали родинне прокляття, що втратили усі заощадження

На Тернопільщині пенсіонери так знімали родинне прокляття, що втратили усі заощадження

Жертвою двох шахрайок стало подружжя пенсіонерів із Кременецького району. Зловмисниці пообіцяли стареньким зняти прокляття, яке нібито висить над їх родиною, і в результаті викрали з будинку гроші.
Лиходійки прийшли до потерпілих близько 15 години. В цей час чоловік порався по господарству, а його дружина відпочивала в будинку. Незнайомки зайшли до помешкання і почали переконувати господиню,  що на її родину накладено страшні пороби і невдовзі з її внуком станеться біда. Щоб її відвернути, треба провести «ритуал очищення». Допоки одна із зловмисниць розмовляла з жінкою, інша відволікала увагу чоловіка. Шахрайки так закрутили голову пенсіонерці, що вона незчулася, як віддала їм 6 тисяч гривень.  Здійснивши задумане, лиходійки запевнили стареньких, що їх близьким нічого не загрожує та покинули будинок. Оговтавшись від візиту незнайомок, пенсіонери зателефонували до доньки і розповіли, що з ними трапилося.
Зловмисницям на вигляд 30-40 років, середньої статури, пересувалися на автомобілі білого кольору. Правоохоронці вживають оперативно-розшукових заходів щодо розкриття злочину.
Працівники поліції вкотре наголошують: не довіряйте незнайомцям та не впускайте їх до своїх осель. Особливо застережіть своїх батьків, дідусів, бабусь, які проживають самотньо, адже саме вони найчастіше стають жертвами зловмисників. У разі виникнення непередбачуваної ситуації, не зволікайте та телефонуйте правоохоронцям.