Головна Новини На Тернопільщині судитимуть юнака, який скоїв ДТП, у якій померла дитина

На Тернопільщині судитимуть юнака, який скоїв ДТП, у якій померла дитина

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя, який, керуючи власним автомобілем,   3 квітня 2019 року збив насмерть  неповнолітню дівчину, що  пересікала   проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу

  Розслідуванням встановлено, що 20-річний юнак, керуючи автомобілем «Мерседес С 200» на болгарській реєстрації та рухаючись в межах населеного пункту  зі швидкістю 121 км/год, не стежив належно за дорожньою обстановкою і не зміг своєчасно зреагувати на пішохода, яка переходила проїзну частину вулиці С. Бандери у м. Заліщики. У результаті наїзду автомобілем «Мерседес С 200» неповнолітня потерпіла отримала травми від яких  померла на місці події. Водій, причетний до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, не зупинився на місці пригоди, не викликав карети швидкої медичної допомоги, не повідомив орган поліції, а з місця вчинення дорожньо-транспортної пригоди втік.
Слідство за ст. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) завершено.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області