Головна Новини На Тернопільщині стартувала унікальна туристична фото-акція

На Тернопільщині стартувала унікальна туристична фото-акція

Туристичну акцію «Тернопілля – скарб незалежної країни» оголосили в облдержадміністрації 14 липня. Приурочили її до відзначення 25-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України. Серед завдань акції – популяризувати унікальні пам’ятки природно-заповідного фонду та архітектури області і сформувати туристичний бренд «TERNOPIL*YA: new emotions».

«Суть дуже проста, – каже Іван Крисак, заступник голови ТОДА. – Якщо ми хочемо називатися туристичною областю, то повинні максимально популяризувати туристичні приваби регіону. Любителям подорожей та усім бажаючим треба відвідати упродовж місяця найкращі місця нашого краю, зробити там фотографію на фоні з відповідним постером і розмістити її на фейсбуці. Обов’язковими для відвідування є сім місць: Замок родини Сенявських у Бережанах; ратуша у Бучачі; замок князів Збаразьких у Збаражі; єзуїтський монастир (Колегіум) у Кременці; костел св. Станіслава у Чорткові; панорама на Заліщики; Джуринський (Червоногородський) водоспад у селі Нирків Заліщицького району. Усі решта об’єкти на вибір учасників. Кількість фотографій необмежена. переможцем акції стане той, хто відвідає найбільше туристичних місць.».

Детальніше про умови акції розповів начальник відділу туризму Тернопільської ОДА Назар Яворський.

«Робити фотографії на фоні туристичних об’єктів Тернопілля пропонуємо не тільки мешканцям області, а й усім українцям, а також іноземцям, – пояснив він. – Є сім обов’язкових об’єктів на фоні яких потрібно сфотографуватися з постером. Його можна завантажити зі сторінки у фейсбук «Тернопільщина туристична» або «Тернопілля – скарб незалежної країни» в кольоровому або чорно-білому варіанті. Це обов’язково. До розгляду приймаються фотографії де одна або кілька осіб з цим постером фотографуються на фоні семи обов’язкових об’єктів, а далі – скільки дозволяє ресурс і час. З одного об’єкту – одна фотографія. Кількість фотографій завантажених у групу необмежений. Переможцями стануть ті, хто завантажить найбільшу кількість фотографій. Щоб зображення було простіше відслідковувати, і щоб це була промоційна акція до фотографій треба прикріплювати хештеги: ‪‪#ternopillya_skarb, #ternopilla, #newemotions, #‎TravelToUkraine, #‎TravelInUkraine. Термін проведення акції – до 21 серпня. До цього числа всі бажаючі можуть завантажувати фотографії з подорожей Тернопіллям в групу «Тернопілля – скарб незалежної країни». Щодо призів, то можливо це будуть грошові премії, крім того будуть заохочувальні призи.».