Головна Новини На Тернопільщині під час конфлікту молодик наніс смертельні удари знайомому

На Тернопільщині під час конфлікту молодик наніс смертельні удари знайомому

Слідчі Головного управління Нацполіції Тернопільщини скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому щодо 23-річного жителя Скалатської громади, якого підозрюють у заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого. Молодик під час суперечки до смерті побив свого знайомого.

Подія трапилася у серпні цього року. Жителя села Більче-Золоте було знайдено мертвим з явними ознаками насильницької смерті. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, до смерті призвела  закрита черепно-мозкова травма з переломом кісток черепа, крововиливами над і під мозкові оболонки та речовину головного мозку.

Поліцейські у вчиненні злочину запідозрили 23-річного односельця загиблого. З‘ясувалося, напередодні чоловіки разом вживали алкоголь і між ними виникла конфліктна ситуація. Зловмисник декілька разів вдарив потерпілого у голову, що й спричинило тяжкі тілесні ушкодження.

Крапку у цій кримінальній історії поставить суд. Згідно санкцій інкримінованої статті 23-річному підозрюваному загрожує позбавленням волі на строк від семи до десяти років.