Головна Новини На Тернопільщині п’яний водій влаштував небезпечні перегони (Відео)

На Тернопільщині п’яний водій влаштував небезпечні перегони (Відео)

У поліцію зателефонували небайдужі та перелякані жителі села Вищі Луб’янки. Повідомили, що вулицями села мчить автівка, до слова, з проблисковим маячком на даху. Місцеві жителі переконували, що за кермом нетверезий і неадекватний водій.

Поліцейські помітили ВАС 2107 червоного кольору по дорозі до Збаража. Намагалися зупинити порушника. Однак, він вперто не захотів зупинятися, лише сильніше тиснув на газ. Довелося викликати підкріплення, та перекривати рух зловмиснику.

Горе-водія зупинили в Збаражі. Як з’ясувалося, окрім того,  що водій справді був нетверезим, у нього ще й не було прав на водіння. Його, як повідомляють поліцейські позбавили прав ще минулого року. Він у стані алкогольного сп’яніння збив пішохода. До слова, автівка, у якій чоловік влаштував перегони, була не його, а товариша. Останній сидів поруч. Він теж був м’яко кажучи, нетверезим.

Окремо відповідатимуть  чоловіки за те, що прикріпили на даху автівки проблисковий маячок. Тож любителі особливої їзди мають шанс надовго позбутися права кермувати автівкою.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OJ7G1TLSLUo&w=560&h=315]