Головна Новини На Тернопільщині продовжують фіксувати десятки пожеж пожнивних залишків

На Тернопільщині продовжують фіксувати десятки пожеж пожнивних залишків

26 серпня о 11:40 виникла пожежа пожнивних залишків на полі виникла пожежа пожнивних залишків на полі у селі Стриївка Збаразького району. Загорання ліквідовано черговим караулом 4 державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 12:38 виникла пожежа сміття та сухої трави на відкритій території на площі 0,025 га у місті Тернопіль на вулиці Микулинецька-бічна. Загорання ліквідовано черговим караулом частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління.

О 12:51 виникла пожежа сміття та сухої трави на відкритій території на площі 1,5 га у місті Тернопіль на вулиці Сахарова. Загорання ліквідовано черговим караулом 3 державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 13:45 виникла пожежа пожнивних залишків на площі 3 га у селі Ворвулинці Заліщицького району. Загорання ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Товсте.

О 13:53 виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1,5 га у селі Підгайчики Теребовлянського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 12 державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 15:35 виникла пожежа сухої трави та пожнивних залишків на відкритій території на площі 4,5 га у селі Налужжя Теребовлянського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 25 державного пожежно-рятувального поста 12 ДПРЧ Управління.

О 16:16 виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1 га біля селища Великі Бірки Тернопільського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 3 державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 16:17 виникла пожежа сухої трави та кущів на відкритій території на площі 0,004 га у селі Біла Чортківського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 6 державної пожежно-рятувальної частини Управління. Від вогню врятовано житловий будинок.

О 16:28 виникла пожежа сухої трави та гілля дерев на відкритій території на площі 0,0025 га у місті Почаїв. Загорання ліквідовано черговим караулом 23 державного пожежно-рятувального поста 5 ДПРЧ Управління. Завдяки злагодженим та організованим діям бійців ДСНС від вогню врятовано лісовий масив площею 10 га.

О 16:53 виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,006 га у селі Гуштин Борщівського району. Загорання ліквідовано черговими караулами місцевої пожежної команди селища Скала-Подільська та СМО села Лосяч.

О 17:25 виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,03 га біля села Петриків Тернопільського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 2 державної пожежно-рятувальної частини 1 ДПРЗ Управління.

О 17:30 виникла пожежа сухої трави та пожнивних залишків на відкритій території на площі 1 га у селі Залав’є Теребовлянського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 12 державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 18:25 виникла пожежа пожнивних залишків на площі 3 га у селі Смиківці Тернопільського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 3 державної пожежно-рятувальної частини Управління.

О 20:25 виникла пожежа сухої трави та кущів на відкритій території на площі 0,005 га у селищі Велика Березовиця Тернопільського району. Загорання ліквідовано черговим караулом частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління.

О 20:26 виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 0,02 га у селі Волиця Бережанського району. Загорання ліквідовано черговим караулом 7 державної пожежно-рятувальної частини Управління.