Головна Новини На Тернопільщині провели “Фестиваль пива”

На Тернопільщині провели “Фестиваль пива”

На Тернопільщину з’їхалися пивовари зі всієї України. Адже на ТОВ «Микулинецький бровар» проводять Фестиваль пива. Це традиційний захід, який раз в рік проводять усі пивовари.

«Степан Матвійович Троян (керівник підприємства, – ред.) реалізував мою мрію щодо проведення «октоберфесту» на Тернопільщині, – наголосив голова облдержадміністрації Степан Барна під час Фестивалю пива у Микулинцях. – Я впевнений, що наші виробники – найкращі в Україні. І ті обсяги виробництва, котрі сьогодні демонструє підприємство «Микулинецький Бровар» важливі для нас не лише з точки зору реалізації продукції. А й важливі щодо наявності хорошого бренду, продукція якого реалізовується по всьому світу».

Степан Барна акцентував, що підприємство є взірцевим прикладом, як потрібно турбуватися про своїх працівників. Адже тут середня заробітна плата складає 10 тис. грн. в місяць.

«Лише на пивзаводі задіяні понад 240 людей, а в цілому по комплексу працюють понад тисячу робітників. Тут створюються робочі місця і створюється додана вартість. Тут будується Україна і людям не потрібно виїжджати на заробітки за кордон. Тож, дай Боже, Микулинецькому Бровару ще багато творити для Тернопільської області і всієї України», – побажав голова ОДА.

Підприємство відвідав також в. о. керівника Державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор» Славомір Новак. Йому також показали підприємство, ознайомили з його діяльністю та провели екскурсію пивзаводом. Славомір Новак, нагадаємо, відвідав Тернопільщину в рамках робочого візиту. В нашій області він проінспектував дороги міжнародного значення, які відремонтовані за рахунок державних коштів.