Головна Новини На Тернопільщині порушникам комендантської години вручатимуть повістки

На Тернопільщині порушникам комендантської години вручатимуть повістки

Сьогодні, 31 березня, штаб оборони Тернопільської області прийняв рішення про те, що всі чоловіки, які порушують умови комендантської години, окрім працівників критичної інфраструктури, будуть відправлятися у військкомати для подальшої служби в ЗСУ. Про це повідомив під час брифінгу начальник Головного управління поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

– Згідно додаткового рішення штабу оборони області, всі порушники комендантської години будуть йти додому через… військомат і медичну комісію. Ми, на жаль, не до всіх можемо достукатися, є окремі особи, які все-таки порушують комендантську годину, тому дружини і дівчата будуть вдома, а всі хлопці через військомат будуть фіксуватися та допомагатимуть захищати Батьківщину, – зауважив Олександр Богомол.

– Ми надіємося, що серед тих людей, які є в нічний час на вулиці, лише ті, які забезпечують життєдіяльність міст, селищ та сіл. Щоби ми не допустили якихось провокацій, терористичних актів та інших подій, які би могли спричинити збитки або загрожували життю і здоров’ю мешканців Тернопілля, – підсумував пан Богомол.
Джерело: Тижневик “Номер один”