Головна Новини На Тернопільщині – новий очільник податкової служби

На Тернопільщині – новий очільник податкової служби

Наказом Державної податкової служби України з 2 червня 2020 року Івана Пунька призначено начальником Головного управління ДПС у Тернопільській області.


Він – виходець із Тернопілля, адже народився 11 квітня 1977 року в м. Борщів. Економічну освіту здобув у Тернопільській академію народного господарства, яку закінчив у 1999 році за спеціальністю «Менеджмент організації», здобувши кваліфікацію економіста-правознавця.


Трудову діяльність Іван Пунько розпочав на посаді економіста відділення Державного казначейства у Хмільницькому районі Вінницької області. Згодом він поповнив ряди державної служби, оскільки працював на різних посадах від спеціаліста до заступника начальника фінансового управління у Хмільницькій райдержадміністрації Вінничини.


У податковій службі теперішній начальник ГУ ДПС в області почав працювати з 2005 року на посаді першого заступника начальника Хмільницької об’єднаної ДПІ, що на Віннничині. Згодом – на цій же посаді Барської міжрайонної ДПІ.


З травня 2013 року Іван Пунько очолював Козівську об’єднану ДПІ, що на Тернопільщині. Після реорганізації фіскальної служби у податкову і до призначення на посаду він працював начальником Козівського управління Головного управління ДПС у Тернопільській області.