Головна Новини На Тернопільщині нетверезому хлопцю з багатодітної сім’ї переїхали голову

На Тернопільщині нетверезому хлопцю з багатодітної сім’ї переїхали голову

Раніше ми повідомляли про знайдене тіло чоловіка, під час святкування Дня Незалежності, з розчавленою головою у селі Грабовець Великогаївської ОТГ.

28 серпня померлого Ігоря Гончарука 1985 року народження поховали у рідному селі, пише Нова Тернопільська газета.

Хлопець був із багатодітної сім’ї, в якій 5 дітей. Не одружений, дітей не мав. Був простою та хорошою людиною. З малку вже працював. Втратив батька. Любив випити.

Тіло лежало за сіткою стадіону на траві де паркувалися автомобілі. Підозрюваний у справі є, ім’я його не розголошують.

Жителі села розповідають, що Ігор був в стані алкогольного сп’яніння. Поки чекав на родича, який його і знайшов, приліг на траву, територія не освітлена і ймовірно водій авто просто не помітив лежачого чоловіка.

— Можливо, водій бачив його і втік, бо довкола тіла був круг від коліс, сліди буксування. Стадіон загороджений сіткою, брата знайшли за десять метрів від огорожі. Там скошена трава, нема хащів, тож водій міг уникнути страшного. Брат був напідпитку, але, можливо, й водій був нетверезий, але як тепер встановити? Ігор чекав на швагра, там ще були дві наші сестри. Я теж була на святкуванні, але близько опівночі пішла додому, бо в мене маленька дитина. Хочемо, щоб водія покарали. Якби він прийшов до нас уночі чи вранці, зізнався, вибачився, а так як його простити після всього?, – розповідає сестра загиблого.