Головна Новини На Тернопільщині медики годину їхали на виклик: малюк допомоги не дочекався

На Тернопільщині медики годину їхали на виклик: малюк допомоги не дочекався

Велике лихо спіткало сім’ю Загроцьких з Тернопільщини перед різдвяними святами. Вони втратили донечку. Кажуть — усе через халатність медиків, які близько години їхали на виклик і так і не врятували життя малесенької дівчинки.

Про своє горе у соцмережі «Фейсбук» розповідає Наталя Загроцька, яка досі не може оговтатись від пережитого. Разом з чоловіком Ярославом вони виховують прийомних дітей з інвалідністю та Господь не вберіг їхню родину від біди.

«З наступаючим Різдвом ,ВАС,ДОРОГІ ЛІКАРІ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ,МІСТА ЛАНІВЦІ!!!!

Напевно, у вас буде радість, будуть святкові столи, та обличчя рідних людей…А в моїй сім’ї горе….мої діти плачуть, невтішні ми, батьки.

Чи бачили ви коли-небудь скажену маму, маму, яка кричить так, ніби дикий звір ранений, маму, яка як з розуму зійшла, бігає по селу боса, з напівголою дитиною, яка дихає лише тому, що мама робить їй на чужому подвір’ї штучне дихання, масаж серця, та витягує своїм ротом з носика дитяти блювоту???????????

Я така мама….я годину чекала вашого приїзду, чекала так з надією, як ви чекаєте Різдва….но вас не було, а по телефону ви говорили :”Їдемо, їдемо!”

Машина, яку знайшли мої діти, які теж роздіті бігали по селу, шукаючи хто б сестру завіз до лікарні, розминулася з вами недалеко від Лановець…

Так, дитя померло… померло від вродженої вади, но ми ж то всі думали, що вона вдавилася, і ви так були проінформовані… Скажіть будь ласка,чи може дитя, яке подавилося, жити ще годину, не маючи доступу до повітря????? Скажіть, будь ласка, скільки ще таких поїздок “швидких “у вас на совісті????

З РІЗДВОМ ВАС, ДОРОГІ РЯТІВНИКИ» – пише вбита горем жінка, якій користувачі соцмереж і редакція сайту щиро співчуває.

https://www.facebook.com/groups/lanivci/permalink/1593953924076132/