Головна Новини На Тернопільщині ловили небезпечних браконьєрів

На Тернопільщині ловили небезпечних браконьєрів

07.09.2017 року при проведенні рибоохоронного рейду інспекторами Тернопільського рибоохоронного патруля із залученням працівників Гусятинського відділення Підволочиського ВП ГУНП в Тернопільській    області на р. Збруч біля с. Козина  Гусятинського району Тернопільської області, виявлено та задокументовано  два грубих порушень «Правил любительського і спортивного рибальства», в яких вбачаються ознаки кримінального правопорушення. Порушення  вчинено жителями м. Городок Хмельницької області, які ловили рибу забороненими знаряддями лову – сітками ставними  (4шт.), зловили риби загальною вагою  78,860 кг,  риба:  судак  – 8шт.;  сазан – 6 шт; лящ – 83 шт.; карась сріблястий 40 шт. За матеріалами справ нараховано збитків на суму 20706 грн. нанесених рибному господарству.

За даними матеріали внесено запис до ЄРДС за ст. 249 ч.1 ККУ.

Вкотре, звертаємось до всіх жителів нашої області не бути байдужими до природних запасів наших водойм. Об’єднаймо наші зусилля заради порятунку природи та створімо прості, сприятливі умови, в рамках рибоохоронного законодавства, для збереження та природного відтворення біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Тернопільщини, не обмежуючи при цьому рибалок – любителів. Збереження рибних запасів залежить від кожного із нас, збережімо  рибні запаси водойм і вони будуть надзвичайно багаті.

Про факти браконьєрства на водоймах просимо повідомляти за цілодобовим номером телефону гарячої лінії Тернопільського рибоохоронного патруля –   (0352) 27-70-34.

Запрошуємо небайдужих, активних громадян вступити в лави громадських інспекторів Тернопільського рибоохоронного патруля, для спільної боротьбі з порушенням Правил любительського і спортивного рибальства та  боротьби з браконьєрством, а також з незаконним продажем заборонених знарядь лову.

Завчасно вдячні всім за взаєморозуміння!

Головний державний інспектор

Павелко О.Г.