Головна Новини На Тернопільщині з незаконного обігу вилучили 15 тисяч літрів дизпалива

На Тернопільщині з незаконного обігу вилучили 15 тисяч літрів дизпалива

У ході проведення операції «Акциз-2018» співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області встановлено факт незаконної реалізації дизпалива.

Протиправна діяльність здійснювалася на території, яка належить одному із суб’єктів господарювання. Там було виявлено 16 бочок типу «євро-куб» та обладнання автомобільного заправного комплексу з паливно-роздавальною колонкою, з’єднані між собою комунікаціями.

Реалізація дизпалива здійснювалась за готівкові кошти без застосування реєстратора розрахункових операцій та без будь-яких документів, що засвідчують походження пального, виробника та якість.

Дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання та реалізації пального відсутні.

У ході проведення заходів вилучено 15 тис. літрів дизельного палива орієнтовною вартістю 420 тис. грн, а також обладнання автомобільного заправного комплексу. Загальна вартість вилучення становить 520 тис. гривень.

На даний час проводиться збір матеріалів для притягнення порушника до відповідальності згідно з вимогами діючого законодавства.

Всього з початку року співробітники податкової міліції області з незаконного обігу вилучили понад 50 тонн паливно-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю 1,7 млн гривень.