Головна Новини На Тернопільщині злодій пограбував 81-річну бабусю

На Тернопільщині злодій пограбував 81-річну бабусю

Гроші на суму понад чотири  тисячі гривень втратила 81-річна пенсіонерка з села Бобрівники на Монастирищині. Жінка заховала ключі від будинку під килимком біля вхідних дверей чим і скориставсяневідомий зловмисник.
Про те, що сховок виявився ненадійним, старенька переконалася вже через декілька годин. Коли вона повернулася додому, виявила, що, крім неї, ключем скористався ще хтось. Кинулася до сховку в шафі і зрозуміла що в хаті побували злодії. З гаманця зникли 4500 гривень. Потерпіла зателефонувала в поліцію. Наразі правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи зловмисника.
Вкотре застерігаємо – покидаючи оселю навіть на декілька хвилин, особливо у селі, закривайте двері і забирайте ключі з собою. Сховки під килимком, горщиком з квітами чи під підвіконням давно відомі усім зловмисникам.
А вже в помешканні злодії насамперед перевіряють шафи з одягом, зазирають під матрац та під скатертинами на столі. Часто люди похилого віку саме у таких сховках і відкладають заощадження. Попередьте про такі неприємності своїх родичів, котрі живуть у сільській місцевості, а ще розкажіть, що не слід довіряти і незнайомим, які просяться до хати продаючи якийсь крам, пропонують допомогу або зняти пороби
Не створюйте злочинцям умов, за яких вони можуть без зусиль потрапити до житла та обікрасти!