Головна Новини На Тернопільщині за вчорашній день у ДТП постраждали четверо осіб (Фото)

На Тернопільщині за вчорашній день у ДТП постраждали четверо осіб (Фото)

Пішоходи, будьте уважними, виходячи на проїжджу частину дороги. Пам’ятайте, вам зупинитися легше, ніж кількатонному транспортному засобу. Не завжди авто встигає вчасно загальмувати. Якщо світлофор водій бачить заздалегідь і починає пригальмовувати, то на нерегульованому пішохідному переході передбачити дії перехожого складно. Як результат – під колесами авто опиняються люди.

Два наїзди на пішоходів зафіксували працівники поліції минулої доби. 8 липня у Тернополі близько 21:40 водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись в крайній правій смузі в напрямку збаразького кільця, збив перехожого.

За попередніми даними, пішохід пересікав проїжджу частину дороги зліва на право відносно напрямку руху транспорту. Кермувальник загальмувати не встиг. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

У Чорткові під колеса автомобіля ВАЗ-2107 потрапив житель району, 1980 року народження. Чоловік близько 2:30 ночі йшов проїжджою частиною дороги. Водій його помітив занадто пізно і як результат – пішохода з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

На трасі Бережани-Вербів, при виїзді з села Лапшин, не розминулися два автомобілі. Водій Chevrolet не надала переваги у русі кермувальнику ВАЗ-2106, який рухався головною дорогою, і врізалася в нього.

У результаті удару двоє пасажирок з ВАЗу, 1943 та 1961 років народження, потрапили до лікарні.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР згідно із статтею 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.