Головна Новини На Тернопільщині затримали людей, які зберігали вдома арсенал боєприпасів

На Тернопільщині затримали людей, які зберігали вдома арсенал боєприпасів

Факти незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами зареєстрували працівники поліції Тернопільщини. В області, як і по Україні, тривають профілактичні заходи, спрямовані на виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.
У ході проведення оперативно-профілактичної операції працівники кременецької поліції виявили боєприпаси у мешканця Почаєва. Чоловік зберігав вдома 120 предметів, схожих на набої калібру 5.45. Ще три десятки набоїв  калібру 5.45 виявили поліцейські і у 45-річного мешканця Бережанського району.
Під час санкціонованого обшуку працівники поліції вилучили небезпечні знахідки та направили до обласного науково-дослідного експертного криміналістичного центру МВС.
Ще один обшук господарства, відповідно до рішення районного суду, провели правоохоронці Шумщини. У 44-річного мешканця одного з сіл району вони виявили та вилучили предмет, схожий на обріз вогнепальної зброї. Знахідку направлено в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр на експертизу.
Події внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 частина 1 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.