Головна Новини На Тернопільщині запрацював перший ринок, і вже з порушеннями

На Тернопільщині запрацював перший ринок, і вже з порушеннями

У Бережанах запрацював ринок. Сьогодні, як і надалі, роботу там контролюватимуть спеціалісти районного управління Держпродспоживслужби. Фахівці управління вже виявили ряд незначних недоліків та рекомендували директору їх усунути та посилити заходи безпеки, пише Доба

Важливою умовою дозволу на роботу ринку є відсутність неконтрольованої (стихійної) торгівлі на прилеглій до агропродовольчого ринку території.

Про виявлені факти спеціалісти Бережанського районного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області повідомили директора ринку та міського голову Бережан. Якщо ж ця вимога не буде усунена, представники  Держпродспоживслужби, які щодня здійснюють позапланову перевірку роботи ринку в умовах карантину складатимуть адмінпротокол на адміністрацію ринку.

Найближчим часом запрацюють ринки і в інших містах Тернопільщини. Сьогодні там облаштовують торговельні місця захисними екранами, представники Держпродспоживслужби в складі комісій перевіряють готовність їх до роботи в умовах карантину.