Головна Новини На Тернопільщині жінка підробила підписи сусідів, щоб отримати 4 га землі

На Тернопільщині жінка підробила підписи сусідів, щоб отримати 4 га землі

земля

Кримінальне провадження за підроблення документів та їх подальше використання бучацькі правоохоронці відкрили щодо 30-річної жительки району. Закон жінка переступила, аби отримати землю для ведення сількогосподарських робіт.

Фігурантка провадження минулого року звернулася до сільської ради, на території якої мешкала кілька років, з проханням надати їй у користування дві земельні ділянки у 2 га кожна для ведення господарства. В сільраді дали дозвіл, за умови, що сусіди по земельних наділах не будуть проти, але останні підписувати необхідні документи відмовилися. Відтак жінка пішла на обман, підробила акт вчинення погодження на місцевості зовнішніх меж земельних ділянок та кадастровий план, вписавши прізвища користувачів двох суміжних ділянок та підробивши їхні підписи. Підроблені документи подала для виготовлення державних актів на право власності на земельні ділянки.

Дії жінки поліцейські кваліфікували за частинами 1, 3 та 4 статті 358 Кримінального кодексу України – підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів. Матеріали готуються до суду.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області