Головна Новини На Тернопільщині в ДТП потрапило авто яке везло гуманітаний вантаж

На Тернопільщині в ДТП потрапило авто яке везло гуманітаний вантаж

Сьогодні, на АД М-30 водійка автомобіля Lexus значно перевищила швидкість та створила аварійну ситуацію для автомобіля Audi.

Водій останньої автівки, з метою уникнення зіткнення, різко вивернув кермо та злетів у кювет. Керманич Audi саме прямував до Києва із гуманітарною допомогою від тернополян. На щастя, внаслідок автопригоди ніхто не постраждав. Саме в цей час, цією ділянкою автодороги проїжджав екіпаж патрульних. Вони негайно кинулися на допомогу водієві та пасажиру пошкодженої автівки. Так як люди не постраждали і мали на меті лише одне — доставити допомогу киянам: патрульні Степан Адам’як та Наталія Сеньків зупинили мікроавтобус, який прямувала на Київ й переконавшись у відповідальності водія, доручили йому важливу місію — доставити важливий вантаж до місця призначення.

Дякуємо небайдужим громадянам, за активну допомогу та взаємопідтримку.Що ж стосовно керманички автомобіля Lexus? Жінку, яка між іншим перевозила машиною декілька дітей, патрульні зупинили її на блокпосту та склали відповідні адміністративні матеріали за створення аварійної ситуації.