Головна Новини На Тернопільщині внаслідок ДТП загинули двоє людей

На Тернопільщині внаслідок ДТП загинули двоє людей

За минулі вихідні на дорогах Тернопільщини  сталося дві дорожньо-транспортних пригоди зі смертельними наслідками. У Борщівському районі загинув 44-річний  мотоцикліст, а неподалік Чорткова – 28-річний місцевий житель.
Смертельна аварія трапилася у суботу, 21 вересня, близько 18.40 у селі Окопи Борщівського району. 44-річний  житель Хмельницької області не впорався з керуванням мотоциклу, з’їхав з проїжджої частини дороги та в’їхав  в кам’яну стіну недіючої будівлі. Внаслідок отриманих травм водій двоколісника помер на місці пригоди.
Ще одна трагічна автопригода сталася у неділю, 22 вересня, близько 16.20 при виїзді з Чорткова в напрямку села Ягільниця. За попередніми даними, 28-річний житель Чорткова, керуючи автомобілем «ВАЗ-2109», виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажівкою «МАН». Удар був такої сили, що від “дев’ятки” майже нічого не залишилося, а її водій отримав травми несумісні з життям.
Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Триває досудове розслідування.
Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху бути уважними та  відповідальними. Незабаром на Тернопільщині розпочнеться двомісячник безпеки дорожнього руху. Його мета – посилити безпеку на дорогах та знизити рівень травматизму в дорожньо-транспортних пригодах.