Головна Новини На Тернопільщину почали з’їжджатися родини загиблих Героїв російсько-української війни

На Тернопільщину почали з’їжджатися родини загиблих Героїв російсько-української війни

Вчора почався заїзд родин загиблих Героїв на Всеукраїнську прощу до с. Лішня Кременецького району. Станом на 19 годину вже приїхало близько 80 членів сімей загиблих військовослужбовців у російсько-українській війні з Хмельницької, Харківської, Львівської та Кіровоградської областей, завтра очікується прибуття ще біля 120 рідних.

Для тих людей, які прибули сьогодні, було організовано поселення та харчування, екскурсію містом Кременець. Відбулося архієрейське богослужіння за участі архієпископа Тернопільського та Кременецького Нестора Андрій Писик, єпископа Володимир – Волинського Матфея, Андрій Любунь і отців-капеланів, на якій були освячені державний та червоно-чорний прапори, що невдовзі замайопять біля Пантеону.

Особлива подяка за допомогу в організації прощі 130 окремому розвідувальну батальйону, 55 окремому полку зв’язку, батальйону охорони ОК “Захід”, Кременецький міській раді, а також усім і кожному поокремо волонтерам, які долучилися до організації прощі, пише Міжнародний благодійний фонд «Галицька громада»

Нагадаємо, що на Тернопільщині знаходиться єдина в Україні каплиця-пантеон Героїв АТО