Головна Новини На Тернопільщину з’їхались блогери з усієї країни

На Тернопільщину з’їхались блогери з усієї країни

Блогери з різних регіонів України приїхали на Тернопільщину оглянути найпопулярніші пам’ятки культури та архітектури. Зокрема, вони відвідали Кременецький замок, Вишнівецький палац, побували на санній трасі.

Блог-тур тривав на Тернопільщині з 17 по 20 грудня. Його влаштували задля популяризації  туристичних місць регіону, – каже заступник начальника управління туризму Ростислав Яцків, пише ЗЗ. До туристичного маршруту увійшло щонайменше п’ять населених пунктів.

«Ми хотіли показати нашим гостям найцікавіші об’єкти, привітних людей, які завжди готові прийняти туристів. Відтак у туристичний маршрут увійшли: Вишнівець Кременець, Збараж, Зарваниця, Чортків, Теребовля та інші локації. Наші гості змогли познайомитися з історією кожного міста та посмакували смачними стравами».

Під час блог-туру гості взяли участь у смолоскипній ході, а також побачили легендарний віадук поблизу Теребовлі. Як зазначила учасниця блог-туру Галина Аксьонова, серед усіх побачених об’єктів найбільше вразив Бункер бригади Больцано, який знаходиться між Тернополем та Зарваницею. «Це місце є першим у моєму списку – «маю приїхати знову». У навколишніх лісах таких укріплень багато: десь ще є ДЗОТи (дерево-земляна оборонна точка) чи казарми, десь проводили розкопки. Все це досліджують, вивчають, та навіть можна домовитися про екскурсію. Самі ж бліндажі трималися сто років. Ніхто не знає скільки вони ще простоять. Тому треба йти і дивитись, поки є така можливість».

Додамо, тур визначними пам’ятками організувала Асоціація Незалежних Блогерів з метою промоції Тернопільщини.