Головна Новини На складах на Тернопільщині виявили товари сумнівного походження

На складах на Тернопільщині виявили товари сумнівного походження

За дорученням Держпродспоживслужби України Головним управлінням Держпродспоживслужби в Тернопільскій області  проведено за ланцюгом постачання позапланову перевірку характеристик продукції в ТОВ «Еко-Максимум» (Тернопільська область, Козівський район, смт Козова, вул. Ушинського, 9). Керівник ТОВ «Еко-Максимум» не надав документи про походження продукції та її подальший обіг. Розповсюджувач, який протягом узгодженого з органом ринкового нагляду строку не надав документи про походження такої продукції та її подальший обіг, вважається особою, що ввела цю продукцію в обіг.

На директора ТОВ «Еко-Максимум» складено протокол про виявлене порушення та винесена постанова згідно п. 2 частини 2 статті 44 Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції».

ТОВ «Еко-Максимум» займається оптовою торгівлею товарів господарського призначення.

Протягом 9 місяців 2017 року відділом ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області із запланованих 53 виїзних перевірок характеристик продукції (іграшки, дитячий одяг та взуття, мийні засоби, електричне та електронне обладнання, приладів, що працюють на газоподібному паливі, водогрійних котлів, що працюють на рідкому чи газоподібному паливі) проведено 43 (81% від запланованих перевірок), перешкод та не допусків до перевірок не було. 10 перевірок не здійснено в зв’язку із зміною суб’єктів господарювання.