Головна Новини На Різдвяні свята поліція ще більш прискіпливо стежитиме за дотриманням карантину

На Різдвяні свята поліція ще більш прискіпливо стежитиме за дотриманням карантину

поліція

У період з 6 по 10 січня правоохоронці області нестимуть службу в посиленому варіанті. Вони патрулюватимуть населені пункти, чергуватимуть поблизу культових споруд, у місцях масового скупчення та святкування громадян.

За інформацією управління превентивної діяльності, під час заходів з нагоди святкування Різдва до забезпечення публічного порядку залучать 638 працівників поліції. Попередньо, богослужіння відбудуться у понад 1500 релігійних громадах  краю. Правоохоронці чергуватимуть поблизу храмів та культових споруд, де проходитимуть відправи.

Особливу увагу буде приділено культовим спорудам, які відвідує значна кількість громадян, 23 населеним пунктам в яких встановлено почергове користування культовими спорудами та 26 населеним пунктам у яких відбувалися переходи із однієї конфесії в іншу.

На робочих місця чергуватимуть вибухотехніки та кінологи для реагування на повідомлення про виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Поліцейські закликають не забувати про карантинні обмеження:  уникати скупчення людей, використовувати засоби індивідуального захисту.