Головна Новини На посади в Тернопільському УМВС будуть тепер призначати “безкоштовно”

На посади в Тернопільському УМВС будуть тепер призначати “безкоштовно”

 PM283image001Про це начальник обласного управління міліції Олександр Богомол розповів журналістам під час прес-конференції.

«На цій посаді, як і всі я тимчасово, – каже олександр Богмол. – Про рішення я взнав напередодні призначення о 10 годині вечора. Я не вважаю це подією, це робочий процес. На наступний день приїхав заступник міністра Руденко Олексій Олексійович він був у Тернополі на 10 годину зібрав особовий склад. Були лише начальники райвідділів бо ми проводили звірку і старші служб були. Він також після Тернополя був з робочим візитом предстатвив начальника міліції Івано-Франківська і Хмельницького».

Олександр Богомол обіцяє, що МВС буде оголошувати претендентів на ті чи інші посади, для того щоб суспільство могло їх обговорити, подати свої бачення.

На даний час в Тернопільському обласному Управлінні МВС вакантна посада начальника кримінальної міліції – заступника начальника УМВС, який буде займатися кримінальним блоком, а також начальника слідчого управління на якій раніше працював Олександр Богомол..
На даний час вирішується питання чи начальником слідчого управління буде особа з Тернопільської області чи буде запрошений з іншої області.
На даний час є такі особи, які претендують на посаду заступника начальника управління МВС – керівника кримінального блоку – начальник карного розшуку Яцух В., Джиджора В. керівник УБОЗу, керівник Теребовлянського РВ Сивуля М., начальник лінійного відділу міліції Матвійчук Я., начальник кадрового управління забезпечення міліції Крайник В.

“В мене немає якогось пріоритету до особи, щоб потім не було слухів, що хто чемодан завіз, чи вернув назад. Я коштів не платив ніяких за призначення, відповідно собі не дозволю ніколи цього робити. Будь-яких заступників чи інших керівників всі будуть призначатися, скажемо так, безкоштовно.  Це колись була велика проблема в міністерстві внутрішніх справ. Я би не хотів зараз озвучувати факти, які були раніше знаю за себе, що  я за жодну посаду не платив, тому що я працював слідчим, старшим слідчим…по чуть-чуть, помаленько поки не добрався до начальника управління.Коли людина платить гроші за посаду, за призначення вона відповідно хоче потім ці гроші «відробити». Уявіть собі яке це коло суспільного бардаку, суцільного бардаку і нігодяйства потім получається ” – каже Олександр Богомол.