Головна Новини На одному із масивів Тернополя тимчасово призупинять рух тролейбусів

На одному із масивів Тернополя тимчасово призупинять рух тролейбусів

У Тернополі триває поточний та середній ремонти об’їзної дороги. Автошлях, протяжністю 8,6 кілометрів, поділили на вісім ділянок, одна з яких – від Збаразького кільця до Гаївського мосту. У зв’язку з проведенням робіт за зазначеному відрізку дороги рух тролейбусів буде призупинено. Обмеження у курсуванні тролейбусів на масиві Східний діятиме з вечора 18 червня та впродовж дня 19 червня. У неділю рух цього транспорту відновлять, а вже понеділок, 21 червня, знову призупинять.

Ділянка від Гаївського мосту і до вулиці Лесі Українки готова до проведення регенерації. До кінця дня суботи ці роботи будуть проведені і, якщо нічого не буде непередбачуваних перешкод, в понеділок розпочнемо вкладати нижній шар дорожнього одягу.

На сьогодні є проблема з проїздом громадського транспорту. Тому що регенерацію практично не можливо проводити частинами і під час руху тролейбусів, це автопоїзд йде, буде якраз проблематично виконати ці роботи. Тому, попередньо погоджується з управлінням транспорту, вже були відповідні домовленості, що у п’ятницю, 18 червня, з 18:00 години та у впродовж дня 19 червня буде припинено рух тролейбусів у районі Збаразького кільця. Рух іншого транспорту буде здійснюватися, зупинити його не є можливим”, – повідомив журналістам “Файного міста” начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Oлег Вітик.

Нагадаємо, у Тернополі тривають масштабні роботи з будівництва сучасної дворівневої транcпортної розв’язки поблизу шляхопроводу через залізничну колію на вул. Об’їзна – вул. Протасевича. Працівники підрядної організації вже влаштували нижній шар асфальтобетонного покриття на підходах до новозбудованого мосту зі сторони вул. Об’їзної. В подальшому заплановано влаштування вирівнюючого шару дорожнього покриття на підходах до мосту зі сторони вул. Протасевича.

Також, на новозбудованому мості завершено нанесення гідроізоляції та тривають роботи з:

  • влаштування додаткових смуг руху зі сторони вул. Гайової та вул. Протасевича;
  • влаштування мережі дощової каналізації зі сторони вул. Гайової;
  • влаштування підпірної стінки зі сторони с. Великі Гаї;

9 червня відбулося відкриття проїзду Гаївським мостом.

Джерело