Головна Новини На львів’ян очікує ювілейний концерт Камтугеза 10 років

На львів’ян очікує ювілейний концерт Камтугеза 10 років

Соня Сотник та Сергій Кузін цієї осені святкують 10-річчя улюбленої для всіх рокерів радіопередачі Камтугеза. Саме десять років тому в 2009 році восени ведучі вперше вийшли в ефір на радіо Roks. На честь такого свята вони підготували класну драйвову вечірку, яку подарують публіці декількох міст країни. У Львові концерт відбудеться 8 листопада в Malevich Concert Arena. Квитки вже можна купувати на сайті одного із найкращих квиткових операторів країни TicketsBox. Для цього достатньо перейти за посиланням https://lviv.ticketsbox.com/ua/kamtugeza-na-radi-roks-10-rkiv-lviv/.

Камтугеза 10 років – неймовірна новина для постійних слухачів радіо Roks

На цій вечірці зберуться друзі та однодумці. На вас очікує жіноча відвертість Соні та харизматичність Кузіна. Глядачі зможуть поспілкуватись з улюбленими артистами, які виконають для слухачів свої іронічні рок-н-рольні пісні.

Соня Сотник та Сергій Кузін підготували насичену концертну програму зі своїми хітами, улюбленими ефірними конкурсами та жартами. На концерті можна буде купити новий мерч, який було підготовлено на честь свята. Багато драйву та позитивних емоцій можна буде отримати на вечірці Камтугеза 10 років.

Квитковий оператор TicketsBox знає про всі культурні та спортивні події Львова. Детальна афіша Malevich Concert Arena та квитки на різноманітні концерти доступні за посиланням https://ticketsbox.com/ua/malevich-concert-arena/. Живи яскраво та незабутньо разом з TicketsBox!