Головна Новини На Львівщині судитимуть бандитів які обкрадали офіси і на Тернопільщині – збитки...

На Львівщині судитимуть бандитів які обкрадали офіси і на Тернопільщині – збитки 3,5 млн

Злочинне угруповання крадіїв судитимуть на Львівщині – завдали потерпілим понад 3,5 млн грн збитків

Зловмисники проникали в офіси, магазини, банкомати та інші службові приміщення, розбиваючи вікна та виломлюючи двері. Серед викраденого ними – значні суми грошей, цінні речі.

Загальна сума збитків, спричинених діями учасників угруповання, перевищує 3,5 млн грн.

Організував діяльність злочинного угруповання 43-річний львів’янин. Троє його спільників – мешканці Львівщини. «Працювали» зловмисники переважно в Західному регіоні країни – зокрема у Тернопільській, Львівській та Волинській областях.

Викрили злочинну діяльність крадіїв оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області з колегами-правоохоронцями. У листопаді минулого року чотирьох фігурантів затримали та доставили до суду для обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Тоді ж, їм повідомили про підозри. Вже у січні цього року правоохоронці повідомили про підозру й п’ятому учаснику ОЗГ – ним виявився мешканець Тернопільщини.

Наразі досудове розслідування завершене – його здійснювали слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Обвинувальний акт щодо всіх п’ятьох учасників злочинного угруповання скеровано до суду. Їм інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.ч. 3, 4, 5 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.