Головна Новини На Львівщині вантажівка переїхала 51-річного чоловіка з Тернопільщини, який сховався під нею...

На Львівщині вантажівка переїхала 51-річного чоловіка з Тернопільщини, який сховався під нею від дощу

5 липня внаслідок ДТП загинув 51-річний чоловік з Тернопільщини. Він потрапив під колеса вантажівки, інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА. У поліції пояснили, що чоловік заліз під машину, щоб сховатися від дощу, пише zaxid.net

Випадок трапився о 12:14 у с. Дроговиж Миколаївського району. 31-річний водій автомобіля «ЗІЛ-131», мешканець с. Жовтанці Камʼянка-Бузького району, під час маневрування заднім ходом здійснив наїзд на пішохода, який від отриманих травм загинув на місці ДТП.

«Як встановили правоохоронці, на ділянці автодороги між селами проводились роботи з очищення придорожньої смуги від сухих дерев. За словами очевидців, загиблий сховався під вантажівкою від дощу, а коли та рушила заднім ходом, не встиг вилізти з-під авта», – додали у поліції Львівщини.

Загиблий ‒ мешканець с. Забара Шумського району Тернопільської області 1966 року народження. Тіло скеровано в морг Новороздільської лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Обставини трагедії встановлюються.