Головна Новини На Кременеччині молодик заради розваги розбив лобове скло у маршрутці, переповненій людьми

На Кременеччині молодик заради розваги розбив лобове скло у маршрутці, переповненій людьми

Відтак потрапив на лаву підсудних, де йому пояснили, що хуліганство – це вже не жарти.

Інцидент стався у середині травня ц. р. По обіді водій маршрутного автобуса, що віз пасажирів із с. Вербова до Кременця, минав Білокриницю. Аж тут йому назустріч на дорогу вийшов молодик, секунду постояв і раптом кинув у лобове скло солідний рюкзак. Не встиг водій автобуса зреагувати, як лобове скло розлетілося на друзки. Шофер щосили почав гальмувати, а задоволений молодик розреготався, пише тижневик “Номер один”

Щоправда, довго тішитись йому не довелося, оскільки хтось із пасажирів швиденько повідомив поліцію. Тож проти хулігана було відкрито кримінальне провадження.  

У Кременці в суді молодик (до речі, людина з вищою освітою!) визнав провину та повідомив, що повністю відшкодував водієві збитки за розбите скло, тож просив суворо не карати.

Зваживши на всі обставини, суд призначив йому покарання – один рік обмеження волі. На підставі ст. 75 КК України звільнив від відбування покарання з випробуванням та призначив рік іспитового строку, водночас зобов’язав періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та без дозволу не змінювати місця проживання, роботи або навчання і не виїжджати за межі України.

Олекса Чиж