Головна Новини На кордоні з Кримом затримали м’ясо тернопільською пропискою

На кордоні з Кримом затримали м’ясо тернопільською пропискою

5a76b9f69c313593266b68422ea8bf19f4069f8545 тонн м’яса які везли з Кіровоградщини до Севастополя затримали на адміністративному кордоні з Кримом правоохоронці. Документи на м’ясо були підроблені та оформлені на фірму з Тернопільської області.

“Відповідно до наданих товаросупровідних документів дана м’ясопродукція була вироблена та відвантажена приватним підприємством Тернопільскої області. Після того, як співробітниками Держприкордонслужби було уточнено інформацію в даному приватному підприємстві з’ясувалося, що будь-які документи на даний вантаж ними не видавалися та вантаж не відправлявся з їхнього підприємства”, – розповів у коментарі УНН начальник відділу прикордонного контролю штабу Херсонського прикордонного загону Сергій Рибаченко, додавши, що наразі проводиться перевірка.

За словами прикордонників, на сьогодні найбільш поширеною контрабандною схемою на цій ділянці кордону є використання зловмисниками подвійного пакету товаросупровідних документів або підроблених документів. У більшості випадків правопорушники транспортують м’ясо, рибу, овочі та інші товари. За останній тиждень було зупинено 7 вантажних фур з контрабандною продукцією.