Головна Новини На дев’яти вулицях тернополянам поремонтують тротуари

На дев’яти вулицях тернополянам поремонтують тротуари

На дев’яти вулицях Тернополя капітально відремонтують цьогоріч тротуари. Відповідне рішення прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету. Витратять на це сім мільйонів гривень.

«На доручення міського голови ми провели оптимізацію коштів по даному напрямку, – говорить Олег Соколовський, начальник управління житлово-комунального господарства та екології. – Відповідна комісія визначила пріоритети, що необхідно ремонтувати в першу чергу. Запропоноване рішення розглянули на депутатській комісії і підтримали його. Зміни в тому, що ми з одних об’єктів перекидаємо кошти на інші. Наприклад, на ремонт тротуару на вулиці Лесі Українки було закладено понад мільйон гривень. Ремонтували його минулого року практично під зиму і хотіли побачити, що буде з даним об’єктом. Об’єкт нормально зроблений, зауважень немає, зараз завершуємо його, а кошти, які залишились направляємо на інші об’єкти. Наприклад, немає тротуару на перехресті Купчинського-Корольова. Люди неодноразово зверталися в міську раду про те, що не можуть пройти до пішоходу, до церкви і лікарні тому, що там немає доріжки, а тільки болото зі щебнем. Ми розробили проект і облаштуємо там нешироку доріжку.».

Зроблять також тротуари на вулиці Камінній; на Київській: від житлового будинку №2 до №12 і до будинку на 15 Квітня, 9, в районі житлового будинку № 3; на Симоненка по непарній стороні; на проспекті Степана Бандери, 92 – до церкви Матері Божої Неустанної Помочі УГКЦ.