Головна Новини На вулиці Олени Кульчицької приступили до демонтажу асфальтобетонного покриття

На вулиці Олени Кульчицької приступили до демонтажу асфальтобетонного покриття

Днями розпочався капітальний ремонт та заміна асфальтобетонного покриття фігурними елементами мощення на вул. Олени Кульчицької. Під час ремонту підрядники виконають заміну старого асфальтобетонного покриття проїжджої частини та пішохідної ділянки на нову гранітну бруківку, здійснять також заміну інженерних мереж.

Нове мощення вулиці буде буде виконане гранітною бруківкою, щоб зберегти автентику центральної частини міста, як зробили свого часу на вулиці Валовій. При сприятливих погодних умовах ремонт заплановано завершити до 25 серпня.

Планується, що для виконання робіт будуть залучені кошти підприємців, які мають чимало закладів на вулиці Олени Кульчицької. Запрошуємо усіх підприємців долучатися до співфінасування, адже туристична привабливість даної ділянки міста є  із пріоритетних векторів діяльності будь-якого закладу громадського харчування.  Пропонуємо пропозиції щодо співфінансування озвучувати за номером телефону 525848 (приймальня управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР).